Actueel

Nieuws
Overname Mechanisatiebedrijf Van der Kolk Zetten
01-12-2022

Overname Mechanisatiebedrijf Van der Kolk Zetten

Nieuws
INNOVEREN in plaats van SANEREN
15-07-2022

INNOVEREN in plaats van SANEREN

De stikstofplannen van minister van der Wal zijn ingeslagen als een bom in de Nederlandse land- en tuinbouw. Er zijn stikstofdoelen gesteld die uiteenlopen van 95% reductie rond natuurgebieden tot 12% reductie in landbouwgebieden. Het betekent een forse aanslag op de continuïteit van vele agrarische bedrijven. Dat leidt tot onzekerheid, onrust en boosheid bij agrariërs, hun gezinnen en veel bewoners op het platteland. Fedecom en ook wij onderschrijven de grote zorgen en frustratie van boeren en tuinders en begrijpt dat die tot weerstand en acties leiden. Het is bijzonder teleurstellend en niet acceptabel dat de overheid geen rekening houdt met eerder ingediende sector brede voorstellen voor stikstofreductie. De sector roept provincies en kabinet met klem op die uitgewerkte voorstellen alsnog op te nemen bij de uitwerking van de provinciale gebiedsgerichte aanpak. Wij vinden het noodzakelijk om de mogelijkheden van management en technische innovaties snel, praktisch en financieel te stimuleren. Dat geeft sneller emissiereductie en bedrijfsperspectief dan eindeloos soebatten over theoretische modellen en normen.
Nieuws
Justin vervolgt zijn loopbaan bij ander bedrijf
12-07-2022

Justin vervolgt zijn loopbaan bij ander bedrijf

Na 5 jaar trouwe dienst gaat Justin Vonk ons verlaten. Justin gaat bij het bedrijf van zijn vader werken die gespecialiseerd is in het leveren van materialen in de asbestverwerking. Wij danken Justin voor zijn inzet en wensen hem veel succes en werkplezier met zijn nieuwe loopbaan!
Nieuws
Tuin en park terugblik 2021
04-03-2022

Tuin en park terugblik 2021

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Een mooi moment om terug te blikken op een succesvol vorig jaar. Hier ziet u fotocollages van een deel van de machines die wij mochten afleveren aan onze klanten. Wij hopen dat 2022 net zo mooi mag worden!
Nieuws
Kenteken uw landbouwvoertuig nog voor het einde van het jaar!
10-11-2021

Kenteken uw landbouwvoertuig nog voor het einde van het jaar!

Graag willen we de kentekening van landbouwvoertuigen nogmaals onder de aandacht brengen. Wij raden eigenaren aan om het dit jaar nog te regelen. Volgend jaar gaat het een hoop kosten aangezien er dan altijd een keurmeester bij zal moeten komen. Naast die kosten kan de keurmeester ook zaken vinden die aangepast moeten worden (en dan herkeuring) of dat de machine zelfs helemaal afgekeurd wordt. Wie wil dat risico nemen? Voorkom eventuele problemen en hoge kosten in de toekomst en kenteken uw voertuig nog voor het einde van het jaar!
Nieuws
New Holland Legendary Day (vrijdag 10 september)
08-09-2021

New Holland Legendary Day (vrijdag 10 september)

U bent van harte uitgenodigd op de New Holland Legendary Day (vrijdag 10 september 2021)! Een mooi vervolg op de Legendary Days van 2019, ditmaal bij ons op het bedrijf! Wij zorgen voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje om de afgelopen tijd wat in te halen. Kom zeker met uw trekker en zo zorgen we samen opnieuw voor een legendarische dag. Ook alle New Holland series kunt u bekijken, als ook de waterstoftrekker voor de toekomst. We kijken er alvast erg naar uit u opnieuw te mogen verwelkomen op 10 september, doorlopend van 13u tot 21u. Voor iedereen die met de trekker komt en zich aanmeldt op www.nhlegendaryday.nl ligt een geschenkje klaar! Tot dan!
Nieuws
New Holland tractoren aan het werk op de Olympische Spelen
23-07-2021

New Holland tractoren aan het werk op de Olympische Spelen

Zie hier de door ons geleverde New Holland tractoren aan De Grondslag Paardensportbodems B.V. aan het werk op de Olympische Spelen in Tokio. Een bijzonder order waarvoor wij hen danken voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hun veel succes!
Nieuws
Spuitkeuring
19-03-2021

Spuitkeuring

Er zijn deze week diversen veldspuiten gekeurd zodat er weer 3 jaar aan de SKL eisen voldaan wordt.
Nieuws
Info kenteken registratie
05-02-2021

Info kenteken registratie

Vanaf 1 januari 2021 is het mogelijk uw trekker te registreren op kenteken. Het registeren moet door de eigenaar zelf uitgevoerd worden. Er zijn een aantal uitzonderingen waarbij er geen kenteken gevoerd hoeft te worden. Bekijk onderstaande folder voor alle informatie.
Nieuws
Winteronderhoud 2020/2021 voor uw machine
25-10-2019

Winteronderhoud 2020/2021 voor uw machine

Geachte klant, De winter is dé tijd om uw machine klaar te maken voor het volgende seizoen. Voorkom stilstand, overmatige slijtage en dus onnodige kosten! Wij hebben alles in huis voor de beste zorg voor uw machines. Onze monteurs staan in onze professionele werkplaats voor u klaar, maar komen ook graag naar u toe voor onderhoud en reparatie op locatie. Bekijk onderstaande folder voor alle informatie.
Nieuws
NAJAARSACTIE OP ONZE VOORRAAD TRACTOREN
27-09-2019

NAJAARSACTIE OP ONZE VOORRAAD TRACTOREN

ZEER INTERESSANTE NAJAARSACTIE Op al onze voorraad tractoren, 5 jaar financieren tegen 0% rente! Tevens Blue Care + zekerheid tot 7 jaar of 10.000 uur. Speciaal voor u hebben we alle tractoren op een rijtje gezet! Bel snel en profiteer van onze actie !! Maarten de Heer 06-22206547 Wilco van Laar 06-50817218 Maarten Hoogendoorn 06-25133553
Nieuws
M. de Bruijn winnaar met zijn Ford Double 2
27-09-2019

M. de Bruijn winnaar met zijn Ford Double 2

WINNAAR MEEST UNIEKE TREKKER TIJDENS DE NEW HOLLAND LEGENDARY DAYS. Eén van onze klanten, M. de Bruijn uit Lopik heeft tijdens  de Legendary Days van New Holland de prijs ontvangen voor “meest unieke trekker”, met zijn Ford Double 2 was hij dan ook een terechte winnaar! Dhr. en Mevr. de Bruijn mochten een cheque in ontvangst nemen voor een fabrieksbezoek en overnachting met dagtrip in het prachtige Brugge. We feliciteren familie de Bruijn met deze mooie prijs en wensen hun prachtige dagen toe!
Nieuws
Agritechnica 10 tm 16 november 2019
24-09-2019

Agritechnica 10 tm 16 november 2019

De Agritechnica heeft zich ontwikkeld tot ’s werelds meest toonaangevende mechanisatiebeurs. Op de tweejaarlijkse beurs in Hannover worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van machines, elektronica en trekkers gepresenteerd. Voor meer informatie kijkt u op de website van AgriTechnica. Online uw ticket kopen is goedkoper dan aan de kassa en je bent ook minder tijd kwijt! https://www.agritechnica.com/en/for-visitors/opening-times-and-ticket-prices   Adres en openingstijden Messegelände, Hannover, Germany   AgriTechnica is geopend van: Zondag 10 november van 09:00 tot 18:00 - Exclusief voor dealers, inversteerders & pers Maandag 11 november van 09:00 tot 18:00 - Exclusief voor dealers, inversteerders & pers Dinsdag 12 november van 09:00 tot 18:00 Woensdag 13 november van 09:00 tot 18:00 Donderdag 14 november van 09:00 tot 18:00 Vrijdag 15 november van 09:00 tot 18:00 Zaterdag 16 november van 09:00 tot 18:00
Nieuws
Rundvee en Mechanisatie Vakdagen 26 tm 28 november
23-09-2019

Rundvee en Mechanisatie Vakdagen 26 tm 28 november

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2019 Het regionale netwerkevent voor u als brancheprofessional uit de rund- en melkveehouderij, akkerbouw- en loonwerkerbranche Bijna 400 exposanten | ruim 19.000 bezoekers | al 13 jaar toonaangevend Noteer alvast in uw agenda: 26, 27 en 28 november 2019 vindt de 14e van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Gorinchem plaats. Met bijna 400 exposanten is RMV Gorinchem de beurs waar u in korte tijd, gemakkelijk en dichtbij, alle kanjers van de branche ontmoet. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechniek, stalinrichting, stallenbouw en voeding komen aan de orde. Naast de exposanten vindt u een programma met inspiratie en kennis met de focus op de behoeftes binnen uw bedrijf met onderwerpen als o.a. geiten en innovaties.   Voor meer informatie kijkt u op de website van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen.   Adres en openingstijden Evenementenhal Gorinchem Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem   AgriTechnica is geopend van: Dinsdag 26 november van 13:00 tot 22:00 Woensdag 27 november van 13:00 tot 22:00 Donderdag 28 november van 13:00 tot 22:00  
Nieuws
10 tips om diefstal te voorkomen op de boerderij of bedrijf
23-09-2019

10 tips om diefstal te voorkomen op de boerderij of bedrijf

De agrarische sector is de laatste tijd veel in het nieuws als het gaat om diefstal. De afgelopen jaren is diefstal bij boeren en landbouwmechanisatiebedrijven namelijk flink toegenomen. Boeren schaffen steeds vaker de nieuwste en duur apparatuur aan voor het bedrijf. Voor dieven is dit aanlokkelijk om te stelen. Vooral de gps-systemen in tractoren zijn erg populair onder de inbrekers. Wil jij inbraak voorkomen? Lees dan hieronder 10 tips tegen diefstal.  1. Registreer de serienummers  Tegenwoordig nemen fabrikanten ook maatregelen tegen (gps-)diefstal. Wanneer jouw gps-systeem is gestolen, kan je via de registratie van het serienummer de licenties blokkeren. Registreer daarom altijd de serienummers van jouw apparatuur op www.stopheling.nl en ook bij het merk waar je de apparatuur hebt gekocht. 2. GPS Track & Trace Installeer een draadloze GPS Track & Trace in je tractor waardoor deze overal te volgen is. Een GPS Track & Trace systeem laat de locatie van je tractor zien en geeft een melding wanneer de tractor een bepaald gebied verlaat.  Sommige GPS Track & Trace systemen zijn ook geschikt voor kleine, diefstalgevoelige apparatuur. Bekijk hier de draadloze GPS Track & Trace systemen en hier de GeoChaser systemen. 3. Verzekering afsluiten Sluit een verzekering af voor je tractor en/of gps-systeem. De eerste optie is om de tractor samen met het gps-systeem te verzekeren. Hierbij betekent het wel dat het gps-systeem alleen beveiligd is in de tractor waarmee deze samen verzekerd is. Een andere optie is om een gps-systeem apart te verzekeren waardoor het systeem in elke tractor verzekerd is.  4. Beveiligingscamera’s en/of een alarm installeren  Beveiligingscamera’s schrikken dieven meestal af doordat ze dan op beeld staan. Indien je de inbrekers op beeld hebt, kan je deze beelden aan de politie geven. Tevens helpt het om een alarm te installeren bij de plek waar de werkvoertuigen staan. Andere opties zijn schijnwerpers met bewegingsmelders of een waakhond.  5. Anti-diefstal afrastering Zet een alarm op de afrastering van je terrein. Met het alarm krijg je een SMS wanneer de spanning van de afrastering lager wordt of wanneer de stroomkring onderbroken wordt. Of plaats een antidiefstalkast die de afrastering en accu beschermd tegen diefstal. Dit wordt beschermd doordat de accu verborgen ligt in een volledig onder stroom staande antidiefstalkast die ook nog eens kan worden afgesloten met een hangslot.  6. Kenmerken aanbrengen  Breng uiterlijke kenmerken aan op het werkvoertuig die er moeilijk af te halen zijn. Bijvoorbeeld naamplaten, stickers of graveer iets in de werkvoertuigen. Wanneer de dieven dit weg proberen te halen, blijft het wel altijd zichtbaar waar het gezeten heeft.  7. Blijf alert tijdens verdachte situaties  In de meeste situaties bezoeken de inbrekers al eerder de boerderij om rond te kijken en polshoogte te nemen voordat zij hun slag slaan. Daarom is het verstandig om de politie, de buurt of eventueel de buurtpreventie WhatsApp op de hoogte te houden wanneer je verdachte figuren rondom je erf of in de buurt ziet. Probeer de kentekenplaat te noteren en geef dit door. 8. Installeer een startonderbreking voor landbouw- en bouwmachines Met een startonderbreker maak je het moeilijker voor dieven om spullen mee te nemen, omdat je ervoor zorgt dat de machine niet zonder sleutel kan worden gestart en meegenomen. De startonderbreker is een klein kastje dat je kan wegwerken op een plek waar niemand het ziet en het onderbreekt de werking van de volgende 3 onderdelen: het contactslot, de brandstofpomp en de startmotor. In de webshop van Kramp vind je een assortiment voor startonderbrekers. 9. Aanhangerbeveiliging Wil je graag je aanhanger beveiligen? In de webshop van Kramp zijn er veel verschillende soorten sloten en beveiliging voor je aanhanger. Zoals de Safety Ball die de aanhanger beveiligd wanneer die los geparkeerd staat. De Safety Ball zorgt er namelijk voor dat de dieven geen haak kunnen gebruiken in de koppeling om zo de aanhanger te stelen.  10. Waardevolle spullen opbergen Bewaar waardevolle spullen op een afgesloten plaats (of afgesloten terrein als het om werkvoertuigen gaat). Haal het gps-systeem aan het einde van de dag uit de tractor, doe deze op slot en leg de sleutels met het gps-systeem op een verborgen plek.  Je kunt zelf dus best wat dingen doen om de kans op diefstal te verkleinen op de boerderij of in je bedrijf. Heb je een vraag of wil je meer weten over anti-diefstal producten? Neem dan gerust contact op met je accountmanager.     Op de website van Kramp kunnen deze artikelen besteld worden.  https://www.kramp.com/shop-nl/nl.