554-hoogendoorn-houten-tractoren.jpg

Track & Trace

Hoogendoorn Houten heeft een goede reputatie op het gebied van Landbouw-mechanisatie en is specialist in tuin- en parkmachines voor de regio Utrecht e.o.

Voor al uw machines heeft HoogendoornHouten haar eigen label HH Volgsystemen, waarmee u uw object kunt volgen, en ook meldingen kunt krijgen bij diefstal en/of ongewenst gebruik én voor service- en onderhoudsmeldingen.

De voordelen van HH volgsystemen:

  • U kunt altijd de actuele locatie van uw machine zien op de kaart.
  • U krijgt alarmmeldingen bij ongewenst gebruik van uw machine.
  • U krijgt alarmmeldingen bij diefstal.
  • Een ingebouwde draaiuren registratie.
  • Ingebouwde accu bewaking.
  • U krijgt servicemeldingen t.b.v. onderhouden.

Heeft u altijd al uw (landbouw)machine of (tuin, park & bos)apparaat willen kunnen localiseren & volgen?

Klanten van Hoogendoorn Houten kunnen hier inloggen.

Inloggen

Een selectie van de meest gebruikte oplossingen:

Connect Secure
€ 222,- excl. BTW + montagekosten
Gebruikerslicentie per jaar € 72,- excl. BTW.Nog geen 20 ct per dag
Live Tracking, backup accu, alarmen & waarschuwingen. Account op online platform en volgen via APP op mobiele device.
Connect Route
€ 247,- excl. BTW + montagekosten
Gebruikerslicentie per jaar € 96,- excl. BTW.Ong. 26 ct per dag
Live locatie, routing en rittenregistratie, accu-monitoring, evt. startonderbreker. Acount op online platform en volgen via APP op mobiele device.
 
Bij bovenstaande bedrade producten geldt het onbeperkte gebruik van:
  • HH Online Platform
  • HH APP Apple en/of Android
  • Connectiviteit systeem (EU)
GeoTag
€ 149,- excl. BTW + montagekosten
Gebruikerslicentie per jaar € 60,- excl. BTW.Iets meer dan 16 ct per dag
Draadloos, oplaadbaar, waterdicht, locatie elke 10 min. bij beweging, virtueel hekwerk. XL-versie en casing beschikbaar. Account op online platform en vanaf medio 2021 volgen via APP op mobiele device
 
 

Vraag uw de verkoopadviseur van Hoogendoorn Houten om een demonstratie en maak een afspraak:

Hoogendoorn Houten
Schonauwenseweg 17
3994 MC Houten

Hoogendoorn Houten levert met HH Volgsystemen verschillende soorten hardware en software waarmee mobiele objecten, met name Landbouwmachines en Tuin & Park apparaten op afstand kunnen worden gevolgd, gemonitord en beschikbare data wordt uitgelezen.

Een breed scala aan rapportages, alarmmeldingen en grafieken geven een perfect inzicht van de locatie, conditie en status van uw mobiele objecten.

Daarnaast hebben onze klanten de beschikking over een ervaren helpdesk inclusief bijbehorende 7x24 alarm opvolgingsdienst. Met ons eigen Online Platform door middel van uw eigen account en/of een Android / iOS APP op uw mobiele device, beheert u eenvoudig uw voertuig als het gaat om routes, historie, beveiliging, service- en onderhoudsmanagement en meer data indien gewenst.

Optioneel wordt een Opsporingsdienst ‘Secure Service’ aan eindgebruikers aangeboden om aan te sluiten op een gecertificeerde PAC meldkamer. Na diefstal krijgt u direct professionele ondersteuning van de meldkamer met Europese dekking die de officiële instanties kan inschakelen.

Er zijn kleine Track & Trace units welke eenvoudig is aan te sluiten op een willekeuring object met eigen accu en is geschikt voor logistieke doeleinden en een hoogwaardige beveiliging van uw object.

Door middel van een i-button functioneert dit volgsysteem ook als startonderbreker, waarbij deze functie ook na diefstal nog op afstand ingeschakeld kan worden. Verschillende alarmmeldingen bieden extra veiligheid zoals het wegsleepalarm, geo-fence (virtuele hekwerken) overschrijdingen en accu-laag melding.

Een backup-accu waarborgt de werking van de unit ook na het afkoppelen van de hoofdaccu van het object. Gekoppeld met onze Secure Service opsporingsdienst (optioneel) bieden we een uiterst effectieve beveiliging voor uw voertuig.

Ons (Internet of Things) IoT productlijn bestaat uit een breed assortiment sensoren, gekoppeld aan ons ‘cloud based’ IoT platform. Door middel van basissensoren ontvangt u data zoals locaties, hekwerkoverschrijdingen en status meldingen.

Door het koppelen van sensoren ontsluit u ontelbare typen data binnen uw eigen IoT account. Met uw eigen Online Account op het online platform beheert u uw mobiele objecten als het gaat om beveiliging, routes en Geo-Fence/virtuele hekwerkzones.

Opsporingsdienst ‘Secure Service’ biedt eindgebruikers van haar systemen een opsporingsdienst met internationale dekking. Na diefstal krijgt u direct professionele ondersteuning van onze PAC meldkamer. Dekkingsgebied van meeste volgsystemen is standaard Europa en ver daarbuiten en communiceert op basis van het Sigfox netwerk.

HH Volgsystemen biedt een jaarlijkse All-in licentie t.b.v. de connectiviteit van uw draadloze en/of bedrade device.