264-Kranzle-logo.png

Kranzle

Kränzle is de specialist op het gebied van schoonmaakmachines. Zo leveren zij onder anderen: hogedrukreinigers, stofzuigers, veeg- en schrobmachines en toebehoren voor zowel particulieren als professionals.

De bedrijfswaarden van Kränzle zijn: Kwaliteit, Service & Onderzoek.

Kwaliteit betekent voor ons het oplossen of zelfs overtreffen van de brede waaier aan reinigingsproblemen die dagelijks in de bedrijfs- en privéwereld voorkomen.

Service betekent voor ons het snel en grondig oplossen van elke vraag of elk probleem die de klant kan ondervinden. De onderdelen van de Kränzle toestellen blijven compatibel, wat eventuele herstellingen of vervangingen ten allen tijde mogelijk maakt. Zo kan u nóg langer genieten van uw aankoop!

Onderzoek en ontwikkeling zijn de kern en drijvende kracht van het innovatiebeleid van Kränzle. Ervaren medewerkers werken dagelijks aan nieuwe oplossingen die gebruikers over de hele wereld voordelen opleveren op het gebied van reinigingsvermogen, veiligheid en gebruik. Daarbij is de interactie tussen de eindgebruiker en onze medewerkers van fundamenteel belang. Uit deze gesprekken vloeien belangrijke impulsen voort voor nieuwe ontwikkelingen en productverbeteringen. De modernste CAD-systemen houden de ontwikkelingscycli kort en door de hoge productiediepte zijn we in staat om nog tijdens het ontwikkelingsproces praktijkgerichte analyses en tests uit te voeren.

Wilt u meer informatie?