301-merken_trioliet_accessoires.jpg

Accessoires

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt, dankzij ruim 65 jaar ervaring.

Met hun machines worden dagelijks wereldwijd duizenden koeien gevoerd. In meer dan zestig jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van voertechniek. Het wereldwijd bieden van optimale en duurzame oplossingen voor het gemechaniseerd en geautomatiseerd voeren van rundvee op professioneel geleide bedrijven en afgeleide oplossingen voor biogas installaties zien zij als hun voornaamste missie.

Dat betekent dat het ontwerpen van nieuwe oplossingen en doorontwikkelen van bestaande technieken tot hun hoogste prioriteit behoren. Voor rundveehouderijbedrijven wereldwijd zijn we in staat passende oplossingen te bieden. We putten daarbij uit ons bestaande en uitgebreide assortiment

VOERWAGEN TRIOMIX TYPE 800
2.500,–
VOERWAGEN TRIOMIX TYPE 800