383-merken_ego_bladblazer.jpg

Bladblazers

EGO staat tegenwoordig bekend als de draadloze specialist. Het bedrijf behoort tot de grootste gereedschapsproducenten ter wereld en maakt deel uit van een internationaal productiebedrijf dat in 1993 werd opgericht.

In hun R&D-centrum werken meer dan 300 hooggekwalificeerde ingenieurs aan het ontwerp en de ontwikkeling van innovatief, duurzaam en betrouwbaar gereedschap met superieure prestaties. Hun gereedschap wordt rigoureus getest, zodat het niet alleen voldoet aan de internationale veiligheidsvoorschriften, maar deze zelfs overtreft. Zo werken ze mee aan het opstellen van wereldwijde normen voor de elektrische gereedschapsindustrie.

Het beste voorbeeld van hun werk is het innovatieve draadloze EGO Power+ systeem, dat even krachtig is als benzine, maar dan zonder lawaai, gedoe of dampen. Elk gereedschap uit de EGO Power+ serie wordt aangedreven door ons energiebeheersysteem met de toonaangevende Arc Lithium 56 V accu die urenlang ongekend veel vermogen levert, zodat u elke klus kunt klaren.
JAKO WEIDESLEEP
1250.000000

Occasions » Weidebouwmachines » Weideslepen & Eggen
1.250,–
JAKO WEIDESLEEP
KIEPER JAKO T220
15500.000000

Occasions » Landbouw Transport » Zandkipper / Gronddumper
15.500,–
KIEPER JAKO T220