hoogendoorn-houten-winkel.jpg
hoogendoorn-houten-werkplaats.jpg
hoogendoorn-houten-onderhoud.jpg
hoogendoorn-houten-tractoren.jpg
hoogendoorn-houten-draaibank.jpg
hoogendoorn-houten-slijpen.jpg
hoogendoorn-houten-pand.jpg
 
Familiebedrijf met 100 jaar ervaring
New Holland & Husqvarna dealer
Grote voorraad occasions
Ervaren monteurs

Vacature: Technisch Administratief Medewerker

Landbouw
Landbouw
Tuin & Park
Tuin & Park
Occasions
Occasions
Nieuws
Laatste afleveringen
  • Remco van Harn uit Randwijk begint beregoed met een Boomer
  • Gemeente Rhenen verjongt, verduurzaamd en geniet
  • MTS Derksen Willemsen ruilt zijn Lely in voor een Krone TC 880
  • Een Weidemann 1280 shovel geleverd
  • Fraaie combinatie geleverd aan W. van Asch Loon- en Verhuurbedrijf
  • Ruth Verwoert uit Herveld verhoogt capaciteit met Boxer
  • Familie Derksen uit Herveld heeft gekozen voor een Boxer veegmachine
  • Norcar shovel geleverd aan J. Vernooy
Remco van Harn uit Randwijk begint beregoed met een Boomer

Remco van Harn uit Randwijk begint beregoed met een Boomer. Na zich breed te hebben georiënteerd op een compacte trekker heeft Remco gekozen voor een New Holland Boomer 55 met cabine in de Blue Power kleur. Hij is voorzien van veel nuttige opties waarmee hij nu zijn klanten kan bijstaan met woelen, frezen, rotoreggen en eventueel meteen inzaaien, en alle verdere werkzaamheden. Met een buitenbreedte van 1,60m kan de Boomer ook werken op kleine percelen zoals tuinen en hofjes. Hoogendoorn Zetten wenst Remco van Harn veel succes en veel werkplezier met deze donkerblauwe parel.

Gemeente Rhenen verjongt, verduurzaamd en geniet

Bij de gemeente Rhenen staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom werd het, na 22 jaar trouwe dienst, tijd om de New Holland TN55D te vervangen door een modernere trekker. In Zetten stond een prachtige New Holland T4.75. Vanwege de vlakke cabinevloer, ruime instap en het uitstekende zicht rondom en, last but not least, een moderne Stage 5 motor die geschikt is voor HVO diesel was de keuze niet moeilijk. De mannen van gemeente Rhenen hebben er nu nog meer zin in om Rhenen nog mooier te maken met meer blauw op straat.

MTS Derksen Willemsen ruilt zijn Lely in voor een Krone TC 880

MTS Derksen Willemsen uit Herveld zat al even te broeden om de Lely Hibiscus 745 te vervangen door een bredere machine. In Zetten stond nog een mooie complete Krone TC 880 buiten. Na vruchtbaar overleg is de Lely ingeruild en is de laatste snede gras met de Krone geharkt.  Ondertussen staat de Krone schoon en droog binnen in Herveld. In Zetten is weer ruimte en daar komen binnenkort de eerste nieuwe machines voor seizoen 2024 al weer binnen. Peter en Perry kunnen er weer tegen. Als het voorjaar komt zijn zij er klaar voor.

Een Weidemann 1280 shovel geleverd

We mochten een Weidemann 1280 shovel in de buurt afleveren! Bent u ook geïnteresseerd? Neem dan contact op met de firma Hoogendoorn.

Fraaie combinatie geleverd aan W. van Asch Loon- en Verhuurbedrijf

We mochten van de week bij W. van Asch Loon- en Verhuurbedrijf deze New Holland in combinatie met voor en achter Perfect klepelmaaiers leveren. En dat alles in bedrijfskleur. Wat ons betreft een zeer fraaie combinatie. Bedankt voor de gunning en heel veel werkplezier!

Ruth Verwoert uit Herveld verhoogt capaciteit met Boxer

Boomkwekerij en loonbedrijf Ruth Verwoert kon wel meer capaciteit gebruiken bij het klepelmaaien. Vanwege het grote volume van het gewas is gekozen voor een Boxer AGF Pro van 1,80m. Bij deze maaier kan de doorlaat vergroot worden door de achterplaat open te zetten. Hierdoor kan het gewas makkelijk weg na het versnipperen. Deze maaier kan achter de trekker werken, naast de trekker en in talud. Samen met de 1,80 frontklepelmaaier een mooi span aan de Fendt.

Familie Derksen uit Herveld heeft gekozen voor een Boxer veegmachine

Een opgeruimd erf geeft een opgeruimd hoofd. Bram Derksen uit Herveld kocht daarom deze Boxer 1,90 m Boxer veegmachine met opvangbak. Geen poespas, geen toeters en bellen, alleen vegen en opvangen. Waar je geweest bent, ben je klaar. Voor de prijs van zo’n Boxer wil je eigenlijk niet eens meer een bezemsteel vasthouden. Familie Derksen veel plezier met de nieuwe aanwinst.

Norcar shovel geleverd aan J. Vernooy

We hebben van de week een zeer complete Norcar shovel afgeleverd in de buurt. J. Vernooy Loon- Grond en Straatwerk heeft gekozen voor een A6226 met cabine. Joost heel veel plezier met je prachtige aankoop!

Nieuws & Evenementen
Winteronderhoud 2023-2024

Winteronderhoud 2023-2024

De wintertijd is ingegaan! Dus het is nu dé tijd om uw machinepark te onderhouden. Hiermee voorkomt u stilstand, onnodige slijtage en dus onnodig hoge kosten! In onze professionele werkplaats ...
Webshop aanbiedingen
5993-20210359_najaarsbrochure_2021_nl_lr
Onderdelen zoeken

 

Onze nieuwste occasions

NEW HOLLAND T5040
37500.000000

Occasions » Tractoren » Tractoren
NEW HOLLAND T5040
37.500,– excl. btw
JOSKIN BEMESTERTANK X-TREM 20500TS
54500.000000

occasions » Bemesting & Verzorging » Giertanken
JOSKIN BEMESTERTANK X-TREM 20500TS
54.500,– excl. btw
CAPPON PLOEG
2750.000000

Occasions » Grondbewerking » Ploegen
CAPPON PLOEG
2.750,– excl. btw
NEW HOLLAND T7.210T4B
69500.000000

Occasions » Tractoren » Tractoren
NEW HOLLAND T7.210T4B
69.500,– excl. btw
Onze Merken
Avant-logo.jpgElectrocoup-logo.jpgHekamp-logo.jpgHolaras-logo.jpgjako-logo.jpgjoskin-logo.jpgKemp-machines-logo.jpgKuhn-logo.jpgmunckhof-logonew-holland-logo.jpgPellenc-logo.jpgPerfect-logo.jpgSchuitemaker-logo.jpgStoll-logo.jpgStorti-logo.jpgTrioliet-logo.jpgVGA-logo.jpgwanner-logo.jpgWeidemann-logo.jpgzuidberg-logo.jpgRoyaldeboer-logoAvant-logo.jpgElectrocoup-logo.jpgHekamp-logo.jpgHolaras-logo.jpgjako-logo.jpgjoskin-logo.jpgKemp-machines-logo.jpgKuhn-logo.jpgmunckhof-logonew-holland-logo.jpgPellenc-logo.jpgPerfect-logo.jpgSchuitemaker-logo.jpgStoll-logo.jpgStorti-logo.jpgTrioliet-logo.jpgVGA-logo.jpgwanner-logo.jpgWeidemann-logo.jpgzuidberg-logo.jpgRoyaldeboer-logoAvant-logo.jpgElectrocoup-logo.jpgHekamp-logo.jpgHolaras-logo.jpgjako-logo.jpgjoskin-logo.jpgKemp-machines-logo.jpgKuhn-logo.jpgmunckhof-logonew-holland-logo.jpgPellenc-logo.jpgPerfect-logo.jpgSchuitemaker-logo.jpgStoll-logo.jpgStorti-logo.jpgTrioliet-logo.jpgVGA-logo.jpgwanner-logo.jpgWeidemann-logo.jpgzuidberg-logo.jpgRoyaldeboer-logoAvant-logo.jpgElectrocoup-logo.jpgHekamp-logo.jpgHolaras-logo.jpgjako-logo.jpgjoskin-logo.jpgKemp-machines-logo.jpgKuhn-logo.jpgmunckhof-logonew-holland-logo.jpgPellenc-logo.jpgPerfect-logo.jpgSchuitemaker-logo.jpgStoll-logo.jpgStorti-logo.jpgTrioliet-logo.jpgVGA-logo.jpgwanner-logo.jpgWeidemann-logo.jpgzuidberg-logo.jpgRoyaldeboer-logoAvant-logo.jpgElectrocoup-logo.jpgHekamp-logo.jpgHolaras-logo.jpgjako-logo.jpgjoskin-logo.jpgKemp-machines-logo.jpgKuhn-logo.jpgmunckhof-logonew-holland-logo.jpgPellenc-logo.jpgPerfect-logo.jpgSchuitemaker-logo.jpgStoll-logo.jpgStorti-logo.jpgTrioliet-logo.jpgVGA-logo.jpgwanner-logo.jpgWeidemann-logo.jpgzuidberg-logo.jpgRoyaldeboer-logo