Blogs & nieuws

Afleveringen
24-09-2019

Weidemann 1380 afgeleverd bij familie Vernooij

Laatst hebben we een prachtige aflevering mogen doen bij een trouwe klant van ons. We mochten daar een Weidemann 1380 shovel leveren met vele handige toebehoren. Onder anderen een Flingk instrooibak, Kemp schuif een mestriek enz.  Wij wensen de familie Vernooij veel plezier met hun aanwinsten en bedanken hen voor het vertrouwen!  
Afleveringen
17-06-2019

Zeer complete T6.145 AC afgeleverd bij Van Wijk in Nieuwegein.

Zeer complete T6.145 AC afgeleverd bij Van Wijk in Nieuwegein. U kunt deze trekker tegenkomen in combinatie met een Votex frontmaaier en een VGM zuigwagen.  We wensen van Wijk Nieuwegein veel plezier van deze mooie combinatie!  
Afleveringen
11-06-2019

Joskin Watertank afgeleverd bij Agterberg Bedrijven in Utrecht

Nieuwe Joskin Watertank met fluisterstille pomp. Deze aflevering is de eerste van meerdere Watertanken die ingezet zullen worden om de Manegebodems in optimale conditie te houden. Uitgevoerd met brede banden en speciale uitlaatdemper met olie-opvang, om milieu en omgeving te ontzien. We feliciteren Agterberg Bedrijven met deze prachtige aanwinst en bedanken hen voor deze mooie aflevering!
Afleveringen
29-05-2019

Dubex spuit geleverd aan Loonbedrijf Richard van der Tol

Laatst hebben wij deze Dubex veldspuit mogen afleveren aan loonbedrijf Richard van der Tol.  De Dubex getrokken spuit met een 3200 liter tank en een 27 meter spuitboom is voorzien  van het z.g. WAVE  systeem voor driftreductie en GPS aansturing en nog vele extra’s. Wij wensen Wesley en Axel dan ook veel succes met de prachtige aan winst!  
Afleveringen
10-05-2019

T7.190 RC geleverd aan Loonbedrijf Kok uit Soest

Onlangs hebben we een prachtige trekker aflevering mogen doen bij loonbedrijf Kok uit Soest. Ze hebben gekozen voor een compleet uitgeruste New Holland T7.190 Range Command met onder andere fronthef, Brede banden in combinatie drukwissel en het volledige GPS systeem. Wij wensen Coen Kok dan ook heel veel werkplezier en bedanken hem voor het vertrouwen!  
Afleveringen
26-04-2019

Speciale aflevering De Grondslag Paardensportbodems

Begin van de week hebben we een speciale aflevering gedaan aan De Grondslag Paardensportbodems. Alles moest in containers geladen worden omdat de machines ingezet gaan worden om in Tokyo (Japan) bodems aan te gaan leggen. Het gaat om 2 New Holland T6.125S tractoren met 10m3 watertanken. Daarnaast is er ook een New Holland T4050 met supersteer mee om de bodems in topconditie te houden. Alle machines zijn geleverd op speciale bodemvriendelijke brede banden, om de sportbodems in goede conditie te houden. Bedankt voor deze mooie opdracht en we wensen de medewerkers van De Grondslag Paardensportbodems veel plezier van deze schitterende machines! 
Afleveringen
19-04-2019

Kuhn schudder gelever aan Gebr. Sturkenboom

Weer een mooie aflevering vandaag! De gebroeders Sturkenboom hebben wederom voor een nieuwe Kuhn Schudder gekozen. Wij wensen de mannen veel schud plezier de komende tijd!  
Afleveringen
17-04-2019

TM135 geleverd aan klant in Cananda

Afgelopen maandag hebben we deze nette TM135 geladen voor een vaste klant in Canada. Het koste wel de nodige moeite maar uiteindelijk kregen we hem toch in de container! Wij wensen de klant nog vele jaren werkplezier en danken hun voor het gestelde vertrouwen!
Afleveringen
10-04-2019

2 nieuwe VGM ZK22 kippers afgeleverd bij Van Schaik in Harmelen!

De kippers zijn uitgevoerd met automatische vetsmering en afdekluiken. Tevens zijn ze gedwongen gestuurd, zodat deze op iedere gewenste plaats kunnen komen. We bedanken van Schaik voor het vertrouwen en wensen hen veel grondverzet gemak! 
Afleveringen
10-04-2019

Norcar 7236 shovel afgeleverd bij Hofman uit Moordrecht

Deze Norcar 7236 shovel is standaard uitgerust met een uitschuifbare mast voor nog meer hefhoogte, tot wel 3,55 meter! Tevens is deze shovel uitgevoerd met extra brede banden en heft deze machine die zelf 1800 kg weegt bijna 1500 kg. We wensen Hofman veel werkplezier met zijn nieuwe aanwinst en bedanken hem voor het vertrouwen!  Heeft u ook interesse? Kom er gerust mee proefrijden, om de proef op de som te nemen. 
Afleveringen
09-04-2019

Weidemann 1140 CX30 shovel en een Husqvarna zitmaaier afgeleverd

Afgelopen week hebben we bij één van onze trouwe klanten een Weidemann 1140 CX30 shovel en een Husqvarna zitmaaier afgeleverd. We bedanken hen voor het vertrouwen en wensen de klant veel plezier van deze mooie machines!
Afleveringen
04-04-2019

3 Weidemann shovels afgeleverd bij De Ruijter Polsbroek

Afgelopen week hebben we 3 Weidemann shovels af mogen leveren. Deze 3 werkpaarden zullen worden ingezet bij de Ruijter Infra, Vleesvee en Tuinen. We bedanken voor het vertrouwen en wensen De Ruijter veel succes met deze prachtige machines!
Afleveringen
28-03-2019

Kuhn Vari-master 4-schaar ploeg geleverd aan Overbeek

Mts. Overbeek uit Benschop heeft een nieuwe Kuhn 4-schaar ploeg in ontvangst genomen. Mede door de goede ervaringen met de vorige ploeg is opnieuw gekozen voor Kuhn. Deze 4-schaar vari-master mag de vorige Kuhn 3-schaar vervangen. Bedankt voor het vertrouwen en veel werkplezier met deze nieuwe machine!
Afleveringen
27-03-2019

2 New Holland T7.245 afgeleverd bij Kok Lexmond

Kok Lexmond heeft deze twee prachtige T7.245 tractoren in gebruik genomen. De tractoren zijn met een milieu besparende, automatische motorafslag geleverd. Tevens zijn de tractoren uitgevoerd met Veiligheidsbumpers zodat ze ook veilig de weg op kunnen. We wensen Kok Lexmond veel plezier met hun nieuwe aanwinsten en bedanken hen voor het vertrouwen!  
Afleveringen
11-03-2019

Joskin Alpina Waterwagen aan Cultuurtechniek H.G. van Dorresteijn B.V. afgeleverd

De waterwagen heeft een hydraulisch te bedienen water losarm en een slanghaspel voor de moeilijk te bereiken plaatsen. Daarnaast is de waterwagen uitgerust met brede gazonbanden om de schade aan de ondergrond zoveel mogelijk te beperken. Ook qua veiligheid is er aan van alles gedacht zoals bumpers rondom, breedte verlichting en een zwaailamp.   We danken voor het vertrouwen en wensen Cultuurtechniek H.G. van Dorresteijn B.V. veel plezierige uren met deze waterwagen!
Afleveringen
14-02-2019

T6080 geleverd aan Veehouderij Kortenoever

Afgeleverd New Holland T6080 in Everdingen. Deze prachtige New Holland T6080 mochten we leveren bij Veehouderij Kortenoever. De Trekker is op nieuwe brede banden gezet en zie eens wat een pracht trekker! Veel werkvreugde gewenst met deze dikke trekker, en bedankt voor het vertrouwen!
Afleveringen
14-02-2019

Minigraver + toebehoren geleverd aan RCN het Grote Bos

Begin deze week hebben wij een prachtige New Holland C30E mogen afleveren bij de Camping het Grote Bos. Het is een 3-tons binnendraaiende kraan met alles erop en eraan, met onder andere een hoogte laser en LED-verlichting! Verder is de machine uitgerust met verschillende toebehoren, bakken en een mooie degelijke sorteerknijper. Ook over het transport van de kraan is nagedacht, zo hebben wij daar een robuuste Induma oprijkar bij mogen leveren! Wij wensen de mannen dan ook veel werkplezier en bedanken ze weer voor het vertrouwen!
Afleveringen
14-12-2018

T6.145 Blue Power geleverd aan Groenestein

Afgelopen vrijdag hebben we deze zeer complete T6.145 Dynamic Command mogen leveren bij fam. Groenestein. De trekker is geheel in de Blue Power kleur gespoten door Eve spuiten en bijna niet van de originele te onderscheiden. De T6020 Elite mag na 7 jaren dienst opzoek naar een nieuwe eigenaar. We wensen familie Groenestein veel plezier met hun prachtige aanwinst!
Afleveringen
26-11-2018

Storti SW200 geleverd aan Loonbedrijf A.N. van Impelen

Afgelopen vrijdag hebben we deze Storti Dobermann SW200 zelfrijdende voermengwagen mogen afleveren bij Loonbedrijf A.N. van Impelen. We bedanken de Familie opnieuw voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst!
Afleveringen
08-10-2018

T6.180 Blue Power geleverd aan Groenestein Blaricum

Vorige week hebben wij deze mooie New Holland T6.180 in Blue Power kleur mogen leveren bij Groenestein BV Blaricum. Wij wensen het bedrijf veel werkplezier met hun prachtige aanwinst en bedanken hen voor het vertrouwen!
Afleveringen
13-07-2018

Amigo 30s Blokkenwagen Vernooy IJsboerderij

Schuitemaker Amigo 30S blokkenwagen afgeleverd bij IJsboerderij Vernooy in Woerden. De blokkenwagen is gelijk achter de Ford Super six gekoppeld en zo heb je een pracht van een combi op de IJsboerderij! We bedanken voor het vertrouwen en wensen fam. Vernooy veel plezier van deze Voerwagen
Afleveringen
13-07-2018

Weidemann 1160CX35 Van Dijk Woerden

Deze week hebben we bijzondere Weidemann 1160CX35 af mogen leveren bij Van Dijk Woerden. De shovel is geheel in bedrijfskleuren gespoten en voorzien van roetfilter. We wensen Van Dijk en medewerkers veel plezier met hun nieuwe machine!
Afleveringen
04-06-2018

Ransomes MP493C cirkelmaaier geleverd aan Meijer Groen

Ransomes MP493C cirkelmaaier geleverd aan Meijer Groen in Houten. De maaier heeft een cabine met airco, hydraulische 4-wd aandrijving, heeft een maaibreedte van 3,30 mtr en het linker en rechter maaidek is hydraulische opklapbaar. Deze machine vervangt de oude Ransomes HR6010 cirkelmaaier. Wij wensen Meijer Groen veel maaiplezier met deze zeer complete machine!
Afleveringen
28-05-2018

New Holland T4.80N afgeleverd bij Fam. J. Hurks Fruit

Afgelopen week een New Holland T4.80N afgeleverd bij Fam. J. Hurks Fruit. De Trekker is uitgevoerd met zeer een kort draaiende vooras voor nog meer wendbaarheid. De International 423 mag het na 30 trouwe dienstjaren rustiger aan gaan doen. We danken Jeroen voor het vertrouwen en wensen hem veel werkplezier op deze prachtige trekker!
Afleveringen
18-05-2018

Perfect klepelmaaiers geleverd aan De Bruijn uit Lopik

Bij De Bruijn uit Lopik twee Perfect Klepelmaaiers afgeleverd. Mede door de goede ervaring kiest De Bruijn weer voor Perfect klepelmaaiers. Dit set front 245 en achter 210 klepelmaaier mochten we afleveren en gelijk in werking stellen. Wij bedanken Loon- en kraanverhuur De Bruijn voor het vertrouwen en wensen chauffeur veel werkvreugde!
Afleveringen
11-05-2018

Maaier, schudder & Hark geleverd aan Mts Versloot- van Vliet

Bij Mts. Versloot- van Vliet uit Montfoort hebben we 3 nieuwe Kuhn machines geleverd en de 3 oude Kuhn machines ingeruild. Het gaat om een Kuhn GMD3510 maaier, GF8712 Schudder en GA4731 Hark. We danken voor het vertrouwen wensen Mts. Versloot- van Vliet nog vele groeizame jaren toe met deze machines.
Afleveringen
11-05-2018

New Holland T7070 & Kuhn Frontmaaier voor Fam. van Dieren

Bij Fam. van Dieren uit Everdingen hebben we een New Holland T7070 met Kuhn Frontmaaier mogen afleveren.  We danken voor het vertrouwen en wensen Fam. van Dieren veel plezierige uren met deze geweldige machines!
Afleveringen
07-05-2018

T6.175 M. van Noort Loon en verhuur

Gisterenavond hebben we een prachtige aflevering mogen doen bij M. van Noort loon en verhuur. Martin heeft gekozen voor een New Holland T6.175 AC trekker met bijna alle opties die maar denkbaar zijn! Pa van Noort (Henk) zal er de komende tijd mee aan het werk gaan. Wij wensen de familie van Noort dan ook heel veel plezier met hun zeer mooie aanwinst en bedanken hen weer voor het vertrouwen!
Afleveringen
07-05-2018

Balenwikkelaar Kuhn SW4014 Loonbedrijf van der Tol

Vandaag hebben we aam Loonbedrijf van der Tol een Kuhn balenwikkelaar afgeleverd. Een mooie optie op de wikkelaar is de autoload functie.  Wij wensen Loonbedrijf van der Tol veel plezier met deze prachtige wikkelaar! 
Afleveringen
07-05-2018

Pelicaanbak geleverd aan Coen Kok

Onlangs hebben we bij Coen Kok uit Soest een bijpassende pelicaanbak afgeleverd. Wij wensen hem veel werkplezier met zijn nieuwe aanwinst! 
Afleveringen
07-05-2018

Kipper, frontmaaier & verdeelwals Impelen

De laatste tijd hebben we met Loonbedrijf van Impelen veel zaken gedaan! Zo hebben we een prachtige VGM kipper een Kuhn frontmaaier en een VDW verdeelwals mogen leveren. Wij wensen Loonbedrijf AN van Impelen BV veel plezier met hun nieuwe aanwinsten en bedanken hen voor het vertrouwen!
Afleveringen
01-05-2018

Grasshopper 930D afgeleverd bij Grift Groen

Grasshopper 930D frontmaaier afgeleverd bij Grift Groen in Houten. De maaier is uitgevoerd met een Kubota 30pk diesel motor en heeft een maaidek met achteruitworp van 1.83 mtr. De machine is snel en zeer wendbaar, door de unieke besturing (ZeroTurn). Wij wensen Grift Groen veel maaiplezier!
Afleveringen
27-03-2018

New Holland T6.125 + schudder & rotorkopeg afgeleverd

Gisteren hebben we een mooie aflevering mogen doen bij een klant uit de buurt, bestaande uit een New Holland T6.125, een Kuhn schudder en een rotorkopeg. Wij danken de klant voor het vertrouwen en wensen hem veel plezier met zijn prachtige aanwinsten!
Afleveringen
20-03-2018

Sweep veegmachine afgeleverd bij De Heer Land en Water

Sweep HSV175P Professionele veegmachine voor aan shovel. Dit nieuwe model kenmerkt zich door degelijkheid. Deze veegmachine is uitgevoerd met opvangbak, tevens hydromotor ingebouwd en zware loopwielen   We bedanken voor het vertrouwen en zien veel schone wegen tegemoet.
Afleveringen
15-03-2018

Trioliet Solomix 2- 1200 geleverd aan Veehouder Kemp uit IJsselstein

Nieuwe Trioliet Solomix 2- 1200 afgeleverd bij Veehouder Kemp uit IJsselstein.   Deze 2 vijzel voermengwagen kenmerkt zich door zeer geringe hoogte en zeer goede mengkwaliteit. De vorige Trioliet Gigant mag het na 16 trouwe dienstjaren rustiger aan gaan doen! De voermengwagen is uitgerust met programmeerbare weeginrichting voor nog nauwkeuriger voeren.   We bedanken de fam. Kemp voor het vertrouwen en wensen hen vele productieve jaren met deze nieuwe aanwinst.
Afleveringen
12-03-2018

Trioliet Triomix 1200S geleverd aan Mts. Vlooswijk-Velis

Aflevering Trioliet Triomix 1200S   Bij Mts. Vlooswijk-Velis  in Benschop mochten we een Triomix 1200S voermengwagen afleveren. Deze zelfladende voermengwagen met Stans mes, laat perfecte kuilwand achter. Tevens kenmerkt deze wagen een zeer goede mengkwaliteit.   We wensen Mts. Vlooswijk veel plezier en een gezonde productieve veestapel met deze nieuwe machine!
Afleveringen
21-02-2018

Trioliet voermengwagen geleverd bij Blankenstijn in Werkhoven

Gisteren hebben we bij de familie Blankenstijn een nieuwe Triotrac zelfrijdende voermengwagen afgeleverd. Wij bedanken de familie voor het vertrouwen en wensen hen veel succes met hun nieuwe machine!
Afleveringen
12-02-2018

Triomix 1-800 afgeleverd bij Fam. Voskuilen uit Hoogland

Vorige week hebben we een mooie aflevering gehad van een Trioliet voermengwagen bij de Fam. Voskuilen uit Hoogland. Opnieuw is er gekozen voor de Triomix 1-800 van Trioliet. Wij bedanken Fam. Voskuilen voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier toe met hun nieuwe aanwinst!
Afleveringen
05-02-2018

2 New Holland T4.110F tractoren geleverd aan Jos Scholman

Afgelopen zaterdag 2 van de 3 bestelde New Holland T4.110F tractoren, met diverse extra's mogen afleveren bij Scholman te  Nieuwegein.  Inclusief een IDEAL spuit met spuitcomputer voor het onderhoud van golfbanen.  Wij wensen Scholman er jarenlang werkplezier mee en bedanken hen voor de opdracht!
Afleveringen
17-01-2018

Weidemann 2070CX geleverd aan fam. Duijts in IJsselstein

Weidemann 2070CX en toebehoren afgeleverd bij fam. Duijts in IJsselstein De shovel is voorzien van een cabine zodat er ook in de koude wintermaanden aangenaam gewerkt kan worden. We bedanken fam. Duijts voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst!
Afleveringen
17-01-2018

T5.105DC afgeleverd bij De Gier BV uit Benschop

Mooie New Holland T5.105DC geleverd aan Loon- en Grondverzetbedrijf de Gier BV in Benschop. We wensen De Gier BV veel werkplezier met deze kleine alleskunner die zal worden ingezet voor het kleinere werk!!
Afleveringen
17-01-2018

Drie Boomer 35 tractoren afgeleverd bij de Gemeente Utrecht.

Drie Boomer 35 tractoren afgeleverd bij de Gemeente Utrecht. In navolging van de eerder geleverde Boomer 50 trekkers hebben we nu drie Boomer 35’s  mogen afleveren. De trekkers zullen worden ingezet voor het onderhoud van sportvelden en zijn uitgevoerd met fronthef & aftakas voor maximale inzetbaarheid. We danken de Gemeente Utrecht voor het vertrouwen en wensen de bestuurders veel werkplezier met hun nieuwe aanwinsten!
Afleveringen
17-01-2018

New Holland TS90 afgeleverd bij Kemp

Laatst hebben we deze mooie complete New Holland TS90 trekker met voorlader mogen afleveren. Wij wensen de familie Kemp veel werkplezier met hun aanwinst!!
Afleveringen
09-01-2018

New Holland Boomer 35 voor Politie de Levende Have

Eerste aflevering dit jaar! New Holland Boomer 35 hydro. afgeleverd bij Politie de Levende Have in Houten. Trekker met pistesleep voor de paarden trainingsbak en kan tevens ingezet worden voor maai-werkzaamheden in de weide. We danken voor het vertrouwen en wensen de berijdster veel werkplezier met haar nieuwe aanwinst!
Afleveringen
22-12-2017

Nieuwe trekker & shovel geleverd aan Melkveebedrijf van Rooijen

Nieuw afgeleverd bij Melkveebedrijf van Rooyen, een New Holland T5.105 EC Tier 4b & een Eurotrac W12 shovel. De trekker gaat de New Holland TS90 na 17 jaar trouwe dienst vervangen. We wensen Fam. van Rooyen veel werkvreugde met hun nieuwe machines en bedanken hen voor het vertrouwen.
Afleveringen
13-12-2017

2 Boomer 50 tractoren geleverd aan de Gemeente Utrecht

Zojuist 2 Boomer 50 tractoren afgeleverd bij de Gemeente Utrecht.  Beide tractoren zijn uitgevoerd met gazonbanden voor het onderhouden van sportvelden. Één trekker heeft tevens ook een voorlader voor alle laad- en loswerkzaamheden. De cabines zijn voorzien van een airco en luchtgeveerde stoel voor extra bestuurderscomfort. Wij bedanken de Gemeente Utrecht voor het vertrouwen en wensen de gebruikers veel werkplezier met de tractoren!   
Afleveringen
01-12-2017

T4.80V + N.Blosi Hoogwerker Stigter Jaarsveld

New Holland T4.80V & N.Blosi Hoogwerker afgeleverd bij Fruitteler J. Stigter uit Jaarsveld. Nieuwste model New Holland smalspoor trekker 80pk en 4wd. N.Blosi hoogwerker met vele opties zoals, schaarlift, laad en los liften, automatisch besturing etc.. Bedankt voor het vertrouwen, waarna deze schitterende aflevering!
Afleveringen
24-11-2017

Kuhn maaiers voor Loonbedrijf van der Tol

Zo, Loonbedrijf van der Tol  heeft alvast geïnvesteerd voor het seizoen 2018 in een set vernieuwde Kuhn maaiers met stalen klepels voor een nog betere kneuswerking, met een prefecte bodemaanpassing . Wij wensen hen veel succes met deze  aankoop !!!
Afleveringen
06-11-2017

3x T7.270 afgeleverd aan Jos Scholman

Opnieuw een mooie aflevering gedaan aan Jos Scholman. Dit keer hebben we drie New Holland T7.270 tractoren mogen leveren. Wij danken de firma Scholman voor het vertrouwen en wensen hen veel succes met de nieuwe tractoren!
Afleveringen
02-11-2017

New Holland T7.165 S geleverd aan Sempergreen

Afgelopen maandag hebben we bij Sempergreen deze mooie New Holland T7.165 S afgeleverd. De trekker is uitgevoerd met 800/65R32 achter & 600/60R28 voorbanden. Wij bedanken Sempergreen voor het opnieuw in ons gestelde vertrouwen en wensen hun veel werkplezier met deze prachtige trekker!
Afleveringen
27-10-2017

Flink Stroverdeler voor Cees Wijnen

We hebben gisteren een mooie aflevering mogen doen van een stroverdeler bij Cees Wijnen uit Driebergen. Er is gekozen voor een Flink stroverdeler SVV 1250 met een transportband van 70X180cm om daar onder anderen zijn paarden boxen mee in te strooien. Wij wensen de familie veel werkplezier!
Afleveringen
25-10-2017

New Holland T3.65F voor Zilfia

We mochten bij Zilfia`s hoeve in Houten een New Holland T3.65F afleveren. De trekker is uitgevoerd op brede en bodem vriendelijke banden. We wensen Fam. vd Maat veel werkplezier met deze stoere trekker!
Afleveringen
25-10-2017

Nieuwe veegmachine afgeleverd bij Heer Land en Water uit Polsbroek

We hebben recent bij de Heer Land en Water een veegmachine afgeleverd. Deze mooie machine zorgt ervoor dat de wegen netjes schoon blijven tijdens wegwerkzaamheden. Veel schone wegen toegewenst met deze degelijke machine!
Afleveringen
10-10-2017

Afgeleverd bij Loonbedrijf de Gier BV

New Holland T7.210 Tier IV + Herder Grenadier. Deze schitterende trekker is geleverd op dikke 900/60R38 en 750/55R30 banden. Trekker kan zodoende ook ingezet worden voor Sleepslang werkzaamheden. De Case MX135 met Herder mocht na 20 jaar trouwe dienst het rustiger aan gaan doen. Tevens is de trekker geheel naar klantwens aangepast, zodat de trekker ingezet kan worden met Herder en Sleepslangen.   We wensen Loonbedrijf de Gier BV veel werkplezier met deze mooie Combinatie!
Afleveringen
02-10-2017

Aflevering T5.100 bij Fam. Looman uit Montfoort

generaties Looman vertegenwoordigd bij deze schitterende aflevering! Deze New Holland T5.100 Elektro Command met Ad blue mochten we afleveren bij Fam. Looman. Uitgevoerd met geveerde Cabine en geveerde vooras voor optimaal bestuurderscomfort. Daarnaast is de trekker uitgerust met Fronthef wat de trekker multifunctioneel maakt. Tevens ook nieuwe bumper voor meer Veiligheid op de weg. We wensen de Fam. Looman veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst.
Afleveringen
04-09-2017

Aflevering rupstrekker TK4.100M bij Kemp Schalkwijk.

We hebben bij Kemp Schalkwijk een TK4.100M rupstrekker afgeleverd. Deze speciale bosbouwtrekker heeft een zeer geringe bodemdruk waardoor hij uitermate geschikt is voor drassige gebieden. Wij wensen Kemp veel werkvreugde met zijn nieuwe rupstrekker.
Afleveringen
01-09-2017

Mooie aflevering aan Fruitbedrijf vd Grift

Afgelopen week geleverd aan Fruitbedrijf vd Grift te Nieuwegein / Cothen: Acht nieuwe Boomer 25 pluktreintrekkers, drie T4.100N smalspoortractoren waarvan er één is uitgevoerd met beugel en hefmast & nog twee N.Blosi hoogwerkers. Wij wensen hun jarenlang plezier en succes met deze respectabele investering !
Afleveringen
29-08-2017

N. Blosi hoogwerker afgeleverd bij Frupaks-Vernooij B.V.

N. Blosi carrier 4x4 hoogwerker afgeleverd bij Frupaks-Vernooij B.V. De hoogwerker is voorzien van liften en rollenbaantjes voor de pluk. Door de goede ervaring met de vorige N.Blosi, is er wederom gekozen voor N.Blosi kwaliteit. We zijn dankbaar voor het vertrouwen en wensen Vernooij B.V. veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.
Afleveringen
25-08-2017

Hoogwerkers afgeleverd bij Fruitbedrijf van der Grift .

We hebben net op tijd voor de pluk, 2 nieuwe N.Blosi  hoogwerkers af mogen leveren . Wij wensen Fruitbedrijf van der Grift veel plukplezier met hun nieuwe aanwinsten!
Afleveringen
23-08-2017

N.Blosi Hoogwerker voor G.J. van Doorn

Net voor de pluk hebben we bij Fruitteelt Loonbedrijf G.J. van Doorn een nieuwe N.Blosi hoogwerker afgeleverd. De hoogwerker is uitgevoerd met een lift die reikt tot 3 meter hoogte en kan automatisch rijden op sensoren. De machine zal direct ingezet worden met de pluk en daarna ook voor alle voorkomende werkzaamheden waarbij een hoogwerker wenselijk is. We wensen Van Doorn en medewerkers vele plezierige werkuren met hun nieuwe machine!
Afleveringen
01-08-2017

T7.210 RC voor Sempergreen Odijk

Vorige week een prachtige trekker mogen afleveren bij Sempergreen uit Odijk. Ze hebben gekozen voor een New Holland T7.210 Range Command om daar het zware werk mee te gaan doen. Wij wensen de mannen veel werk plezier met deze mooie aangeklede trekker!
Afleveringen
05-07-2017

W130 shovel & kuilhapper afgeleverd bij Verhoef uit Schalkwijk

We hebben bij Verhoef uit Schalkwijk een W130 New Holland shovel en een Redrock kuihapper afgeleverd. De shovel kenmerkt zich door zijn zeer sterke duwkracht, ideaal om de kuil mee vast te rijden. Bedankt voor deze mooie aflevering en veel succes met de shovel & kuilhapper!
Afleveringen
04-07-2017

Kramer 5035 shovel voor Grift Groen (GriftKnipt)

Kramer 5035 shovel afgeleverd aan Grift Groen (Grift Knipt) met vierwiel besturing waardoor de machine zeer stabiel werkt.  De shovel is uitgevoerd met cabine, Power-Flow uitvoering en brede banden. Daaraan hebben we op wens van de klant een maaiarm gebouwd, met een Becx HS131HR heggensnoeier. Deze arm kan 180° draaien en daardoor is er in iedere positie te werken! Bij een smalle doorgang (1.50mtr) kan er toch machinaal gesnoeid worden. Dit alles bediend door het eigen hydrauliek- systeem van de Kramer 5035 shovel. Wij wensen Grift Groen (Grift Knipt) veel werk plezier met deze unieke machine!
Afleveringen
23-06-2017

Joskin 4000 liter tank - de Heer Land en Water

Joskin 4000 liter waterwagen afgeleverd bij de Heer Land en Water. De waterwagen is uitgerust met brede banden, voor bodem vriendelijkheid op gazons en een haspel met 30 meter slang voor het water geven op locatie. We wensen de Heer Land en Water veel werkplezier met deze mooie Joskin tank
Afleveringen
23-06-2017

Storti voermengwagen Fam. van Rooijen

Storti voermengwagen afgeleverd bij Fam. van Rooijen uit Tricht. Nieuw type zelfrijdende Storti voermengwagen, de Terrier18m3 met FPT motor Tier IV.   Mede door de jarenlange goede ervaringen en mengkwaliteit met de Storti voermengwagen is er wederom gekozen voor een Storti. We bedanken de Fam. van Rooyen voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met hun nieuwe voermengwagen.
Afleveringen
23-06-2017

Kuhn maaiers voor Groothuis Amerongen

Inmiddels een week geleden hebben wij dit mooie Kuhn maaier-set afgeleverd aan de firma Groothuis uit Amerongen. Wij wensen hun veel maaiplezier!
Afleveringen
14-06-2017

Front en achtermaaier voor M. van Noort

We hebben zojuist een front en achtermaaier van Kuhn afgeleverd bij loon- en verhuurbedrijf M. van Noort uit Schalkwijk. De maaiers zullen voornamelijk ingezet worden om wegbermen te maaien, daarom zijn deze maaiers ook uitgevoerd met HD maaischijven. Wij wensen M. van Noort veel plezier met deze mooie aankoop!!
Afleveringen
02-06-2017

Wanner Spuit K36 GA Grift Fruitbedrijf

Bij Fruitbedrijf van der Grift een nieuwe Wanner 2000 liter K36 GA Spuit afgeleverd. Percelen worden steeds groter, daarom was er behoefte aan een spuit met meer tankinhoud. Deze spuit is uitgevoerd met geveerde verstelbare as met brede banden voor verhoogd rij comfort. Tevens extra hoge blazer opbouw met Venturi doppen, deze zorgen voor een zeer weinig drift en goede bedekking, Tevens is de blaassnelheid te regelen 45.000 tot 60000m3/ uur door tandwielkast met 2 snelheden. We wensen van der Grift veel plezier met zijn nieuwe spuit!
Afleveringen
29-05-2017

2x T7.210 & T7.270 geleverd aan Jos Scholman

Weer een deellevering gedaan bij Scholman in Nieuwegein, van de in totaal 14 nieuw aangeschafte New Holland tractoren! Twee T7.210 en twee T7.270 tractoren. Wij wensen Jos Scholman nog jarenlang werkplezier en succes met hun nieuwe aanwinsten!
Afleveringen
24-05-2017

Weidemann 1350 Bunt Asbestsanering

2 weken geleden hebben wij een mooie shovel aflevering mogen doen aan  Bunt asbestsanering uit Dodewaard. Ze hebben gekozen voor een Weidemann  1350 met vele standaard opties. Wij wensen het bedrijf veel werk plezier met deze machine!!
Afleveringen
15-05-2017

Kuhn FB3130 ronde balenpersen - De Jong Zuurmond

Twee Kuhn FB3130 ronde balenpersen geleverd aan De Jong Zuurmond. Veel werkplezier met deze nieuwe persen en bedankt voor het gestelde vertrouwen.  
Afleveringen
03-05-2017

New Holland T5.95 afgeleverd bij Kemp Schalkwijk

New Holland T5.95 afgeleverd bij Kemp Schalkwijk. We hebben een New Holland T5.95 Electro Command afgeleverd bij Kemp Schalkwijk, hierbij wordt de New Holland TLA90 na 10 dienstjaren ingeruild. We wensen Kemp veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst!
Afleveringen
24-04-2017

3 T3040 tractoren geleverd aan Scholman Nieuwegein

Drie New Holland T.3040  tractoren afgeleverd bij  Jos Scholman te Nieuwegein. De tractoren zullen worden ingezet voor het onderhoud van sportvelden en golfbanen. Wij wensen  aannemersbedrijf Jos Scholman hier jaren lang succes mee.
Afleveringen
18-04-2017

New Holland T6060 met Kuhn 4004 balenwikkelaar geleverd aan Baelde.

We mochten bij Loonbedrijf Baelde een New Holland T6060 met Kuhn 4004 balenwikkelaar afleveren. De trekker is uitgevoerd met een geveerde vooras & cabine, fronthef en met aftakas. We bedanken fam. Baelde voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst!
Afleveringen
14-04-2017

Wanner spuit Van Garderen

Nieuwe Wanner spuit afgeleverd bij Van Garderen De spuit is uitgevoerd met een spraylight computer voor uiterst secure bespuiting. Inmiddels alweer de derde op het Zachtfruitbedrijf van Anton van Garderen te Schalkwijk. Wij wensen hen opnieuw veel succes met hun nieuwe aanwinst!